Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο ΜΥΘΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τους ΚΑΛΟΥΣ 'ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ'! Νέα απόπειρα ΒΙΑΣΜΟΥ...



Καταρρέει το παραμύθι των καλών προσφύγων-μεταναστών-παράνομων μεταναστών, που όλοι τους είναι υποδείγματα ηθικής και άμεμπτου χαρακτήρα.
Όπως διαβάζουμε σε site αριστερών πεποιθήσεων : «Το βράδυ της Κυριακής (11/12/2016) η συντρόφισσα πηγαίνοντας προς το σπίτι της, στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από άτομο το οποίο την παρακολουθούσε -όπως απεδείχθη από μαγνητοσκοπημένο υλικό- μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει. Το άτομο αυτό της επιτέθηκε με σκοπό την σεξουαλική της κακοποιήση και την ταπείνωση της αξιοπρέπειας της.
Ο θύτης, ήταν μετρίου αναστήματος, μελαμψός και πιθανότατα να μη γνώριζε Ελληνικά καθότι δεν έδειχνε να αντιδρά στις φωνές και τα λόγια του θύματος. Βέβαια, είναι πιθανό απλά να αδιαφορούσε πλήρως για το άτομο της, καθώς επέλεξε να προβεί σε σωματική απειλή και όχι σε λεκτική. Με αλλεπάλληλες επιθέσεις το άτομο αυτό προσπάθησε να καταβάλει την αντίσταση της συντρόφισσας, και τελικά υποχώρησε αφού δεν μπόρεσε να ασκήσει τις κυριαρχικές του ορμές και την εξουσιαστική του θέληση…».
Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως «τέτοιες επιθέσεις δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες. Δεν θέλουμε, ούτε φυσικά περιμένουμε από την αστική δικαιοσύνη να συλλάβει τον παραλίγο βιαστή της συντρόφισσάς μας αλλά τον ψάχνουμε…».
Με τον πιο λυπητερό τρόπο αποδομείται η άλογη προστασία κάθε πρόσφυγα-μετανάστη-παράνομου μετανάστη. Με τον παραλίγο βιασμό μίας γυναίκας. Δεν έχει σημασία τι πολιτικές πεποιθήσεις έχει. Είναι ένα τραγικό γεγονός.
Το δυστυχές όμως είναι πως η Αριστερά ακόμα δεν έχει καταλάβει την έννοια της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης. Κανένα πρόσωπο δεν είναι καλό ή κακό αντίστοιχα επειδή είναι ενταγμένο σε μία κατηγορία προσώπων (κομματική, οπαδική, θρησκευτική κλπ). Πρέπει το ποιόν και η νομιμότητα κάθε προσώπου να εξετάζεται ατομικά. Είναι τουλάχιστον παράλογη η σκέψη της Αριστεράς πως επειδή κάποιος ήρθε στην Ελλάδα ως πρόσφυγας ή μετανάστης είναι αυτομάτως και καλός άνθρωπος. 
Πραγματικά λυπούμαστε που αποδεικνύεται η Αριστερή Πλάνη με τον χειρότερο τρόπο. Τη βία κατά των γυναικών. Πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους;

 /

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌