Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η ΜΙΤ αλωνίζει στη ΘΡΑΚΗ! Δημοσίευσαν ΑΠΟΡΡΗΤΑ του Ελληνικού Στρατού...



Απίστευτο. Η τουρκόφωνη εφημερίδα ΒIRLIK, όργανο προπαγάνδας του Προξενείου της Κομοτηνής και της ΜΙΤ στη Θράκη, αποκαλύπτει απόρρητες κινήσεις του ελληνικού στρατού.
Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα:
«H Ελλάδα εγκατέστησε αρχικά σε νησιά του Β.Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 των 122mm.
Εντύπωση προκαλεί η κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σε περιοχές πλησίον της Τουρκίας.
Εκτοξευτήρες ρουκετών RM-70 που ήταν εγκατεστημένοι σε μερικές μονάδες του Δ΄Σ.Σ στην Δυτική Θράκη, κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, απομακρύνθηκαν από τα στρατόπεδα όπου βρισκόταν και εγκαταστάθηκαν ιδιαίτερα σε νησιά του Β. Αιγαίου αλλά και στο Μέσο και Νότιο Αιγαίο.
Αναφέρεται πως αιτία για αυτό ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν με την Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, στις βραχονησίδες Ίμια. Σύμφωνα με πληροφορίες από κάποιες πηγές, αυτά τα όπλα που εγκαταστάθηκαν εκεί, θα παραμείνουν εκεί έως την άνοιξη».
Η Θράκη κινδυνεύει. Ήδη το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές. Εξακολουθούμε να βλέπουμε όμως πως υπάρχει μία ‘χαλαρότητα’ σε κάποια πράγματα. Το Κράτος των Αθηνών ας βοηθήσει επιτέλους τους Ακρίτες μας, τους υπερασπιστές των Συνόρων μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌