Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Τελευταίες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ρώσου πρέσβη! Γίνεται η αρχή...



Ξεκίνησαν οι έρευνες σε 55.000 αστυνομικούς για την υπόθεση δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη, Andrei Karlov, στις 19 Δεκεμβρίου στην Άγκυρα. 
Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, οι έρευνες γίνονται σε μέρος της αστυνομικής δύναμης που είχε υποστεί τις μαζικές εκκαθαρίσεις, με την κατηγορία ότι υπάρχουν δεσμοί με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. 
Η τουρκική κυβέρνηση θεωρεί ότι ο δολοφόνος του Ρώσου διπλωμάτη, ο αστυνομικός Mert Altıntaş, είχε σχέση με την οργάνωση του αυτοεξόριστου ιμάμη, κάτι που η οικογένεια του δράστη αρνείται. 
Την ίδια ώρα, εκτός από την έρευνα στους 55.000 αστυνομικούς, η εφημερίδα Milliyet αναφέρει ότι η ομάδα ασφαλείας του Ρ.Τ.Ερντογάν θα υποστεί ανασχηματισμό, καθώς κάποιοι από τους αστυνομικούς που ανήκαν στη συνοδεία του δράστη, έχουν προσληφθεί για να προστατεύουν τον Τούρκο πρόεδρο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌