Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!Θα έχει το τέλος του ΚΑΝΤΑΦΙ;..

Σκάνδαλο ξέσπασε στην Τουρκία, όταν μαθεύτηκε πως καταβλήθηκαν 36,770,000 εκατ δολάρια από τον τουρκικό προϋπολογισμό στην εταιρεία Baykar Makina, που ανήκει  στην οικογένεια του γαμπρού του  Ερντογάν  Selçuk Bayraktar, για έξι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, τύπου  Bayraktar,   γράφει ο σημερινός τουρκικός  τύπος . Ο Bayraktar παντρεύτηκε την Sümeyye που είναι η μικρότερη κόρη του Ερντογάν, πριν ένα μήνα και ο πατέρας του Berat Albayrak είναι σήμερα ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας.
Ούτε ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής δεν έκανε τέτοια πράγματα. Σύσσωμη η οικογένεια Ερντογάν έχει πέσει με τα μούτρα στον κρατικό κορβανά.
Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (αντιπολίτευση στην Τουρκία) δήλωσε πως : «Ενώ ο πρόεδρος  του ΑΚΡ [Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης],  υπουργοί, αρθρογράφοι εμπαίζουν τον λαό , που είναι συγκλονισμένος από το χρέος, λέγοντάς τους κάθε μέρα  να ανταλλάξουν τα δολάρια τους για να πάρουν λίρες , οι ίδιοι μεταφέρουν  δολάρια που έχουν ανταλλαγεί με  φιλοκυβερνητικές εταιρείες. Τα δολάρια αυτά «μετακινούνται» σε  ισλαμικές τράπεζες από φιλοκυβερνητικούς επιχειρηματίες που ορκίζονται στο έθνος».
Τα χρήματα αυτά μαθαίνουμε (τα 36,770,000 εκατ δολάρια) βρίσκονται σε λογαριασμό εκτός Τουρκίας. Οι Τούρκοι μιλούν πια όχι μόνο για διασπάθιση του κρατικού χρήματος αλλά και για έξοδο αυτού από τη χώρα. Φαίνεται πως ο Ερντογάν διολισθαίνει σε καταστάσεις «Καντάφι», με τον κίνδυνο να έχει το τέλος του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌