Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Οι ύπουλοι εχθροί της υγείας μας είναι ΜΕΣΑ στο σπιτι μας! Απαλλαχθείτε…

Οι ύπουλοι εχθροί της υγείας μας είναι ΜΕΣΑ στο σπιτι μας! Απαλλαχθείτε…



Υπάρχει περίπτωση το σπίτι σου να σε αρρωσταίνει; Κι όμως ναι! Το σπίτι μας, όσο καλά και να το καθαρίζουμε, είναι μια μικρή κοινωνία στην οποία αναπτύσσονται πολιτείες και χωριά μικροοργανισμών, όχι πάντα θτεικών για μας!
Τι γίνεται λοιπόν και το σπίτι μας συμβάλλει στην κακή μας υγεία; Υπάρχουν 5 πράγματα που μπορεί να γίνονται και να αρρωσταίνεις συνέχεια εξ αιτίας του σπιτιού σου!
Έχεις εμμονή με την μυρωδιά του σπιτιού σου και χρησιμοποιείς κεριά, αρωματικά χώρου σε spray, diffusors και άλλα γνωστά; Τότε μάλλον κάτι γίνεται. Όλα αυτά περιέχουν χημικά που μπορεί να μπερδεύουν τις ορμόνες και το ενδοκρινικό μάς σύστημα!
Πάμε στην κουζίνα και τα πολλά πλαστικά δοχεία που έχεις! Είναι βολικά δε λέω, αλλά όπως ξέρεις όταν τα χρησιμοποιείς συχνά, το περιεχόμενό τους αλλοιώνεται και εσύ πίνεις νερό, τρως φαγητό ή γλυκό με μερικά χημικά στοιχεία μέσα! Το πράγμα γίνεται χειρότερο όταν το φαγητό που τοποθετείς σε ένα πλαστικό δοχείο είναι ακόμα ζεστό!
Συνεχίζουμε στο ίδιο δωμάτιο και τα αντικολλητικά σκεύη μαγειρικής! Έχεις παραπάνω από ένα, έτσι; Σύμφωνα με έρευνες τα χημικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το φαγητό να μην κολλάει στις κατσαρόλες και τα τηγάνια μας, απελευθερώνονται σε μεγάλες θερμοκρασίες και να επηρεάσουν την υγεία μας!
Παλιά έπιπλα, όπως η αγαπημένη πολυθρόνα της γιαγιάς! Τα πολύ παλιά έπιπλα, τα οποία δεν μπορούμε να αποχωρηστούμε περιέχουν ένα υλικό, το TB 117, το οποίο είναι εύφλεκτο και ίσως καρκινογόνο!
Στρώνεις χαλιά από άκρη σε άκρη; Μάλλον ξανασκέψου το, ειδικά αν δεν είσαι πολύ τακτική με την καθαριότητα! Μικρόβια, σκόνη και πολλά άλλα μαζεύονται στις άκρες του χαλιού και μετά ανεβαίνουν σε σας, ειδικά αν έχετε παιδιά και κατοικίδια!
ΠΗΓΗ: infowoman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌