Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Συνετρίβη ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ...

Αεροσκάφος τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154) της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, με 91 επιβαίνοντες, συνετριβη σττη Μαύρη Θάλασσα. 
Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει από το Σότσι με κατεύθυνση προς τη Λαττάκκεια της Συρίας και λίγο μετέ την απογείωση του, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. 
Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν Ρώσοι στρατιώτες και καλλιτέχνες μουσικού συγκροτήματος που πήγαιναν στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ της Λαττάκειας για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με τις δυνάμεις της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας και δημοσιογράφοι, συνολο 83 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος, με τις υπηρεσίες διάσωσης να σημείωνουν ότι είναι "απίθανο να βρεθεί ζωντανός κάποιος".
"Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 91 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο, δήλωνει πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti. "Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό".
Μέχρι στιγμής, η πτώση αποδίδεται σε τεχνικούς λόγους ή λάθος του πιλότου, με τοτ πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας, Βίκτορ Οζέροφ, να αποκλεέι τρομοκρατική ενέργεια. "Αποκλείω οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο. Είναι αεροπλάνο του υπουργείου Άμυνας, στον εναέριο χώρο της Ρωσίας, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το αεροπλάνο έπρεπε να πραγματοποιήσει μια αναστροφή μετά την απογείωσή του πάνω από τη θάλασσα, που μπορεί να πήγε λάθος", υπογράμμισε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌