Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΑΠΟ ΧΘΕΣ!ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ...



Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο διαβάσαμε που δείχνει τη δυναμική που έχει ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός. Το press-gr αναφέρει, αυτολεξεί, τα εξής:
«Πυκνώνουν οι διεργασίες σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας. Ενδεικτικό  είναι και το γεγονός, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Press-gr, ότι αρχηγός πολιτικού κόμματος αναχώρησε εκτάκτως το απόγευμα του Σαββάτου για την Μόσχα απ' όπου αναμένεται να επιστρέψει το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κινητικότητα, εν μέσω ανακατατάξεων και νέων συσχετισμών,  εντείνεται...»
Εμείς ξέρουμε ποιος είναι. Είναι πολιτικός αρχηγός, σύντομα κυβερνητικού κόμματος που αναμένεται να προκαλέσει ανατροπή στο πολιτικό κατεστημένο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η ανησυχία στους κόλπους των παλαιοκομματικών είναι μεγάλη, καθώς βλέπουν τις πολιτικές μέρες τους να είναι μετρημένες.
Εσείς ξέρετε ποιος είναι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌