Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ "μαυρίζουν" την Ευρώπη...

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,οι Ελληνες  είναι πλέον δύσπιστοι τόσο με την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και με τους θεσμούς.
Όπως καταδεικνύει η έρευνα η πλειοψηφία των Ελλήνων,διαφωνεί με τον τρόπο που ‘’κινείται’’ η Ε.Ε ενώ ο λαός διχάζεται σε ποσοστό 44% και 45% αντίστοιχα για τον αν πρέπει να είναι ή οχι η Ελλάδα μέρος της Ε.Ε.Επιπρόσθετα φαίνεται πως οι Έλληνες επιθυμούσαν να έχουν δοθεί περισσότερες αρμοδιότητες στην Ε.Ε σ’ότι αφορά σε έλεγχο των κρατικών προϋπολογισμών με 47% και για το προσφυγικό 86%.Nα τονιστεί πως περίπου οι μισοί Έλληνες θέλουν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα,είτε ως χρηματοδότη είτε μόνο ως τεχνικό σύμβουλο.

 s.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌