Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΑΥΤΟ που ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στη ΡΩΣΙΑ δε συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού! ΟΥΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ...

Θα σας παραθέσουμε την είδηση και θέλουμε μετά την ανάγνωση του άρθρου να σκεφτείτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
Η πλειοψηφία των Ρώσων (87%) εμπιστεύονται τον Εθνικό Στρατό, περίπου το 72% τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και περισσότερο από το 65%  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του « Ρωσική Κοινή Γνώμη- Research Center (VTsIOM)».
«Την μεγαλύτερη υποστήριξη και την έγκριση των δραστηριοτήτων του, σε σύγκριση με άλλα, οι Ρώσοι εξακολουθούν να δείχνουν στον στρατό (87,0%), καθώς και στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία (71,9%) και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (65,4%)”, – σύμφωνα με τη μελέτη.
Όπως ανακάλυψαν οι κοινωνιολόγοι, το λιγότερο που εμπιστεύονται οι Ρώσοι είναι αυτό που αποκαλείται δικαστικό σύστημα (37,2%), την αντιπολίτευση (37%) και την Αστυνομία (31,4%).
“Το χαμηλότερο ποσοστό έγκρισης, από τους υπόλοιπους είναι ακόμα στην αντιπολίτευση, την ίδια στιγμή με ένα ποσοστό θετικών απαντήσεων (34,9%) είναι χαμηλότερο από το ποσοστό των αρνητικών (37,0%)», – τονίζεται στην μελέτη.
Η έρευνα διεξήχθη 10 – 11 Δεκεμβρίου σε 130 πόλεις της Ρωσίας, το μέγεθος του δείγματος – 1.600 άτομα.
Θέλουμε τώρα να σκεφτείτε. Αν σας έκανε ένας δημοσκόπος τις ίδιες ερωτήσεις. Τι θα απαντούσατε;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌