Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Λήγει η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ!ΤΥΠΩΣΤΕ τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

Καμία παράταση δεν πρόκειται να δοθεί στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Αυτό διαμηνύει το Υπουργείο Οικονομικών κατηγορηματικά και προειδοποιεί τους οδηγούς για τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής αυτών.
Προς το παρόν, αν και οι ροή των πληρωμών αυξήθηκε από την περασμένη εβδομάδα, είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που φαίνεται να έχουν αφήσει για την τελευταία στιγμή την πληρωμή.
Γι αυτό το λόγο υπάρχει έντονος προβληματισμός και συζήτηση για την αναγκαιότητα να δοθεί μια έστω μικρή παράταση μιας εβδομάδας.
Τα τέλη κυκλοφορίας 2017 είναι ήδη αναρτημένα στο Taxisnet και μπορείτε εύκολα να τα τυπώσετε στο gsis.gr. Οι φορολογούμενοι, ιδιοκτήτες οχημάτων, μπορούν και σήμερα να εισέρχονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή με τους προσωπικούς τους κωδικούς προκειμένου να ενημερωθούν για τα τέλη που τους αναλογούν και με βάση την ταυτότητα οφειλής να τα καταβάλουν ως την 31 Δεκεμβρίου 2016.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌