Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Βλάβη στο αεροπλάνο που επέβαιναν Τσακαλώτος Αχτσιόγλου για Βερολίνο



Στην Αθήνα επέστρεψε λόγω βλάβης το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου με προορισμό το Βερολίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο πιλότος εντόπισε μια ανησυχητική ένδειξη και ως όφειλε επέστρεψε στην Αθήνα.
Το αεροπλάνο της Aegean επέστρεψε στην Αθήνα γύρω στις 9.50 το πρωί. Πρόκειται για την πτήση 852 προς Βερολίνο με αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος στις 9.00 το πρωί. Οι επιβάτες έχουν επιβιβαστεί σε άλλο αεροσκάφος της Aegean και αναχώρησαν για Βερολίνο.
Οι δυο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης ταξίδεύουν για το Βερολίνο προκειμένου ο κ.Τσακαλώτος να μιλήσει σε εκδήλωση του μαρξιστικού ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ» με θέμα «Ευρώπη & Ελλάδα στο σταυροδρόμι-Μπορεί το τέλος της λιτότητας να αποτρέψει την δεξιά στροφή;»
Μαζί με την κ. Εφη Αχτσιόγλου θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου με την υπουργό Εργασίας, σε γερμανικά και διεθνή ΜΜΕ στο χώρο του Ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌