Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Όλα στη δημοσιότητα! Οι "καυτοί" διάλογοι Τσίπρα-Μέρκελ...

Για τον ΔΝΤ, τα πρόσθετα μέτρα και το έκτακτο βοήθημα, μεταξύ άλλων, συνομίλησαν ο Αλέξης Τσίπρας με την Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα".
Η καγκελάριος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να κάνει και παρατήρηση στον Έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντας του: "Τι είναι αυτό;" (για το βοήθημα), με τον κ. Τσίπρα να της απαντά, "είναι από την υπεραπόδοση των εσόδων. Θα δοθεί εφάπαξ. Αυτή η κίνηση σε καμία περίπτωση δεν θέτει σε κίνδυνο τους στόχους" και τη Μέρκελ να προσθέτει: " Εντάξει, θα μας πουν οι θεσμοί".
Σε ό,τι αφορά το ΔΝΤ, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο διάλογος ήταν ο εξής: "Το ΔΝΤ πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με το ελληνικό πρόγραμμα. Μας προβληματίζει επίσης η στάση που κρατά στη διαπραγμάτευση", υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, με την καγκελάριο να λέει: "Ξέρεις ποια είναι η θέση μας για το ΔΝΤ (σ.σ. θέλει να παραμείνει γιατί αυτό έχει υποσχεθεί στους Γερμανούς βουλευτές). Αλλιώς θα πρέπει να πάω στη γερμανική Βουλή και δεν θέλω να το κάνω αυτό".
Τέλος, για τα πρόσθετα μέτρα, ο πρωθυπουργός σημείωσε: "Η κυβέρνησή μου δεν θα ψηφίσει μέτρα για το 2019 και το 2020. Αυτό είναι ξεκάθαρο και θέλω να γίνει σαφές".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌