Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Είδηση ΒΟΜΒΑ!Ο Τραμπ παίρνει τον ΕΛΕΓΧΟ του ΔΝΤ! Έξω Λαγκάρντ-Σόιμπλε...

Έτοιμος εμφανίζεται ο Τραμπ να πάρει τον πλήρη έλεγχο του ΔΝΤ, στέλνοντας τη Λαγκάρντ σπίτι της. Το επιτελείου του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, θεωρεί πως η καταδίκη της Λαγκάντ, για το σκάνδαλο Ταπί, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τοποθετηθεί στη θέση της, άνθρωπος της εμπιστοσύνης (ή του ελέγχου) του.
Θυμίζουμε πως ο κος Τραμπ έχει ήδη δηλώσει (στον Τόμσεν και όχι στη Λαγκάρντ που θεωρείται persona non grata) πως επιθυμία του είναι η απεμπλοκή του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα. Δεν επιθυμεί (καθώς φαίνεται) ούτε καν συμβουλευτικό ρόλο, καθώς διαβλέπει τον εντονότατο κίνδυνο η Ελλάδα να επιστρέψει σε Εθνικό Νόμισμα εντός του 2017.
Ο Τραμπ θεωρεί τη Λαγκάρντ πρόσωπο, υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης, άλλως του Σόιμπλε και όλοι γνωρίζουμε πως ο Τραμπ δεν επιθυμεί το ΔΝΤ να ελέγχεται de facto από το Γερμανό Υπουργό Οικονομικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌