Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: «Ελάτε γρήγορα, ο μπαμπάς πέθανε»!



Δεν το χωράει ανθρώπου νους το δράμα που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα την προπαραμονή των Χριστουγέννων.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο ανήλικα κοριτσάκια, 11 και 6,5 ετών, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα για να ξυπνήσουν τον 48χρονο πατέρα τους και να πάνε όλοι μαζί στη σχολική γιορτή.
Εκείνος όμως δεν ξυπνούσε. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, πιθανότατα από ανακοπή.
Τα δυο ανήλικα κοριτσάκια προσπάθησαν να καλέσουν στο τηλέφωνο συγγενείς τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους.
Στον πανικό τους τα παιδιά πετάχτηκαν από το σπίτι για να καλέσουν σε βοήθεια κλείνοντας όμως την πόρτα, με αποτέλεσμα να κλειδωθούν απέξω.
Τα δύο κοριτσάκια ζήτησαν βοήθεια από τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά και κλειδαρά για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι.
Όταν έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα βρήκαν τον άτυχο πατέρα νεκρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 11 και 6,5 ετών θα μείνουν σε συγγενικό τους πρόσωπο. Τα κοριτσάκια εκτιμάται πως αντελήφθησαν πλήρως τι συνέβη -ειδικά η μεγαλύτερη- και ενδεχομένως να χρειαστούν περαιτέρω στήριξη.
Αναμένεται η νεκροψία - νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο έναν άνθρωπο μόλις 46 ετών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌