Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΟΙΜΠΛΕ! Όσο και να υποκύψει το ΜΑΞΙΜΟΥ, θέλει και άλλα...

Μπορεί ο κος Τσίπρας να συμπλέει με τον κο Σόιμπλε, ωστόσο ο δεύτερος δε συγκινείται. Το άδειασμα της ελληνικής πλευράς από το γερμανικό υπουργείο οικονομικών είναι πρωτοφανές.
«Το πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα μπορεί να στεφθεί με επιτυχία μόνον εάν όλοι οι συμμετέχοντες τηρούν τα συμφωνηθέντα. Γι΄ αυτό και ζητήσαμε από τους θεσμούς να αξιολογήσουν εάν τα μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση συμφωνούν με τις επιταγές του προγράμματος βοήθειας», αναφέρει το γερμανικό υπουργείο οικονομικών.
Ο λόγος φυσικά για τη 13η σύνταξη και την αναβολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.
Τονίζει επίσης ότι «αναμένει να ξεκαθαρίσει «άμεσα» το ζήτημα «προκειμένου να μην καθυστερήσει η υλοποίηση των βραχυπρόθεσμων μέτρων που αφορούν στο χρέος». 
Όχι τίποτε άλλο, με αυτή την ανακοίνωση του γερμανικού ΥΠ.ΟΙΚ οφείλουν να πάψουν, οι όποιες ψευδαισθήσεις του Μεγάρου Μαξίμου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌