Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Δήλωση ΦΩΤΙΑ από ΠΟΥΤΙΝ! Προκαλεί ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ και ΑΝΗΣΥΧΙΑ...

"Λαμβάνοντας υπόψη τι έχουμε κάνει, τι χρειάζεται να κάνουμε και πώς, μια απόφαση θα ληφθεί για το αν θα συμμετάσχω ή δεν θα συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές", δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος για νέα προεδρική θητεία στις εκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα τον Μάρτιο του 2018. 
Ο πρόεδρος της Ρωσίας υπογράμμισε ότι "θα δω τι συμβαίνει στη χώρα, στον κόσμο", ενώ χαρακτήρισε "προβοκάτορα" έναν δημοσιογράφο που του ζήτησε να αναφέρει τους λόγους που θα έπρεπε να τον ψηφίσει ο ρωσικός λαός. 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ρώσος ηγέτης αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και σημείωσε ότι "αν ο Τραμπ με προσκαλέσει να ταξιδέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες, και βέβαια θα πάω".
Να σημειωθεί ότι ο Πούτιν έχει στείλει προσωπική επιστολή στον επερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, στην οποία τονίζει την αναγκαιότητα μιας συνεργασίας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌