Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ! Τι ΠΡΕΠΕΙ να περιέχει μια κρέμα προσώπου…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ! Τι ΠΡΕΠΕΙ να περιέχει μια κρέμα προσώπου…

Υπάρχουν διάφορες αντιγηραντικές κρέμες του εμπορίου για ενυδάτωση και κατά των ρυτίδων, οι οποίες θεωρείται ότι προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου. Το κλειδί για να επιλέξετε το σωστό προϊόν είναι να κοιτάξετε προσεκτικά τι γράφει η ετικέτα. Αν ψάχνετε για αντιγηραντικές ενυδατικές κρέμες που θα σας χαρίζουν έναν καθημερινό καθαρισμό και ενυδάτωση και θα δίνουν ενίσχυση στο κολλαγόνο, τότε κοιτάξτε να γράφει τα παρακάτω συστατικά:
1. Οι κρέμες που περιέχουν ρετινοειδή ή ρετινόλη μπορούν να επιταχύνουν την ικανότητα του δέρματός σας να διώξει τα παλιά κύτταρά του και να παράγει νέα κύτταρα. Αυτές οι κρέμες δρουν στα στρώματα του δέρματος όπου σχηματίζονται νέα δερματικά κύτταρα και όπου το κολλαγόνο δίνει στο δέρμα σας την υποστήριξη και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να φαίνεται νέο και χωρίς ρυτίδες. Το ρετινοειδές, αυξάνοντας το απαλοιφή των παλιών δερματικών κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο σώμα σας.
2. Στην Αμερική υπάρχουν συνταγογραφούμε¬νες κρέμες που περιέχουν τρετινοειδή. Αυτές οι κρέμες μπορούν να αναπληρώσουν το κολλαγόνο στα δερματικά σας κύτταρα. Αυτές οι συνταγογραφούμενες κρέμες είναι ισχυρότερες από τις κρέμες που περιέχουν ρετινοειδή και μπορούν μερικές φορές να παρέχουν αποτελέσματα εκεί που οι άλλες κρέμες κολλαγόνου αποτυγχάνουν, όπως στις περιπτώσεις βαθιών ρυτίδων και ραγάδων.
3. Οι αντιγηραντικές κρέμες που περιέχουν πεπτίδια χαλκού ή άλλα πεπτίδια αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτές οι κρέμες βοηθούν να επουλώνονται οι πληγές γρηγορότερα.
Μάριος Δημόπουλος
Διατροφολόγος
Μέλος του American Council of Applied Clinical Nutrition
Μέλος της American Association of Drugless Practitioners
Από το βιβλίο » ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ-ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌