Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Πούτιν-Ερντογάν! Τι αποκάλυψε ο Τούρκος πρόεδρος...

Δεν διακόπτεται η συνεργασία Ρωσίας-Τουρκίας σε όλα τα θέματα και ειδικά στη Συρία, όπως τόνισε ο Ρ.Τ. Ερντογάν. 
Ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε ότι με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία των δύο χωρών, παρά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη. 
"Μοιραζόμαστε με τον πρόεδρο Πούτιν την ίδια άποψη, σύμφωνα με την οποία η συνεργασία μας με τη Ρωσία σε διάφορους τομείς, ιδιαίτερα για τη Συρία, δεν πρέπει να εμποδιστεί από αυτή την επίθεση. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση οι σχέσεις μας με τη Ρωσία να υποβαθμιστούν", ενώ πρόσθεσε ότι: "Οι δυνάμεις ασφαλείας μας και οι νομικοί θεσμοί μας θα φέρουν στο φως την αλήθεια εξετάζοντας το γεγονός από όλες του τις πλευρές". 
Ο Ερντογάν χαρακτήρισε τη δολοφονία "πρόκληση κατά των τουρκο-ρωσικών σχέσεων" και συμπλήρωσε: "Το να πυροβολείς πισώπλατα, είναι σημάδι των προδοτών και των δειλών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌