Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ οι εξελίξεις! Ανοιχτό το ενδεχόμενο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών, Μαξίμ Σοκόλοφ, που βρίσκεται στο Σότσι στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της τρομοκρατικής ενέργειας για τη συντριβή του αεροσκάφους  Tu-154, που κόστισε τη ζωή των 92 επιβαινόντων. 
Σύμφωνα με τις αρχές, εκτιμάται ότι όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, με πηγή να αναφέρει στο Ria Novosti ότι οι σοροί των περισσότερων θυμάτων είναι στο εσωτερικό της ατράκτου:  "Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι σοροί των θυμάτων της συντριβής του Tu-154 το πιθανότερο βρίσκονται στο εσωτερικό της ατράκτου σε ένα βάθος περίπου 60 μέτρων".
Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό μεταγωγικό απογειώθηκε τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο του Σότσι με προορισμό τη Λαττάκκεια και τη στρατιωτική βάση της Ρωσίας. 
Μεταξύ των επιβατών ήταν 64 μέλη, χορωδοί και της φημισμένης χορωδίας Ανσάμπλ Αλεξαντρόφ.
Μέχι στιγμής έχουν ανασυρθεί πάνω από 20 σοροί θυμάτων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌