Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

"Εκρηκτικές γιορτές"! ΑΠΟΨΕ ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση...

"Εκρηκτικές γιορτές" αναμένεται να φέρει η αποψινή υπερπανσέληνος, η οποία είναι η τρίτη σε διάστημα τριών μηνών. 
Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Sun η Αυστραλή Rose Smith, επικεφαλής του μεγαλύτερου δικτύου μέντιουμ στο νότιο ημισφαίριο, Absolute Soul Secrets, η πανσέληνος θα φέρει τους ανθρώπους στα όρια τους, επηρεάζοντας τη ψυχολογία πολλών. 
"Οι υπερπανσέληνοι δεν είναι ασυνήθιστα φαινόμενα, συμβαίνουν αρκετές φορές το χρόνο, ωστόσο είναι αρκετά σπάνιο να συμπέσουν τρεις στη σειρά και μάλιστα στο τέλος της χρονιάς.  Υπάρχει πολλή ένταση στην ατμόσφαιρα και πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα οργής με κίνδυνο να εκραγούν, με απρόβλεπτα αποτελέσματα", αναφέρει χαρακτηριστικά. 
"Είδα οράματα με γυναίκες να 'σφάζονται' για ένα ζευγάρι γόβες", υπογραμμίζει και προσθέτει ότι το φαινόμενο μπορεί να κάνει τις γιορτές "πεδίο μάχης", ειδικά τις μέρες που πολύς κόσμος έρχεται σε επαφή, όπως σε ένα ρεβεγιόν. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌