Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ! Είσαι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, έλα στην ΕΛΛΑΔΑ...

Η είδηση που έρχεται από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προκαλεί αίσθηση και αν ισχύει μιλάμε για καταστάσεις στα όρια της πολιτικής και εθνικής ντροπής.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έχει πληροφορίες για μυστική συμφωνία Τσίπρας-Μέρκελ (κατά την πρόσφατη συνάντησή τους) η οποία θέτει το εξής πλαίσιο.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος θα αναλάβει την υποχρέωση να παρέμβει στον ηγέτη της οικονομικής πολιτικής των θεσμών,  Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ώστε να διευκολυνθεί το κλείσιμο της αξιολόγησης και να μην υπάρξουν περαιτέρω αντιδράσεις από τη γερμανική πλευρά στον χριστουγεννιάτικο “μποναμά” του Αλέξη Τσίπρα προς τους συνταξιούχους για να προχωρήσουν βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Από την πλευρά του ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέλαβε την υποχρέωση να σταματήσει κάθε προσφυγική ροή προς τη Γερμανία.
Με λίγα λόγια (εφόσον οι πληροφορίες είναι σωστές) για 600 εκατ περίπου χριστουγεννιάτικο μποναμά, ο Τσίπρας δεσμεύτηκε να κρατήσει στην Ελλάδα χιλιάδες μετανάστες, που αναμένεται να έρθουν από την Τουρκία (κατάρρευση συμφωνίας Τουρκίας-ΕΕ) και λογικά όσους μετανάστες θα έρθουν από το Βορρά της Ευρώπης με το Δουβλίνο 2.
Εκτός του ότι είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ παράλογο (σκεφτείτε το κόστος τροφείων και στέγασης) είναι και ΕΘΝΙΚΑ παράλογο συνυπολογίζοντας τον πληθυσμό της Ελλάδας και την κοινωνική συνοχή.

 gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌