Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Δηλώσεις ΤΣΙΠΡΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ τον ΠΟΛΕΜΟ! Έρχεται ΕΚΔΙΚΗΣΗ από τον Σόιμπλε...



Έμμεση απάντηση στις δηλώσεις του γερμανού ΥΠΟΙΚ , Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή την Πέμπτη 22/12. 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι "πρέπει όσοι ιδίως τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς", ενώ πρόσθεσε ότι όσοι δεν είναι "καλά στην ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα".
"Εμείς βέβαια μέρες που είναι, και, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα τους ανταποδώσουμε λέγοντας τους «χρονιά πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά! Να έχουν την ευλογία να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους, όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης ούτε του κόσμου.
 Παρά τις δυσκολίες μας κρατάμε μια στάση αξιοπρέπειας και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερος πλούτος και πολύ μεγαλύτερο πλεόνασμα από όλα τα δημοσιονομικά πλεονάσματα. Όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός δεν θα το καταφέρουν", είπε χαρακτηριστικά. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Die Zei, σημείωσε ότι δεν έχει "καμία κατανόηση όταν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορεί τη γερμανική κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Έλληνες συνταξιούχους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌