Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: , ,

Αλλαξε στάση προς το θετικότερο το Βερολίνο; - Ζήτησαν άμεση εφαρμογή των μέτρων της μείωσης του ελληνικού χρέους



Αλλάζει στάση προς το θετικότερο το Βερολίνο; Ζητάει την άμεση εφαρμογή των μέτρων της μείωσης του χρέους! 
 Την εκτίμηση των θεσμών  ζητά το Γερμανικό υπ. Οικονομικών όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα για το αν καθυστερούν τα μέτρα για την  για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Όπως είπε, απάντηση που ζητά το Βερολίνο είναι άμεση προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου.

«Περιμένουμε γρήγορη αποσαφήνιση στο θέμα έτσι ώστε η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων στο χρέος να μην καθυστερήσουν», δήλωσε σύμφωνα με το Reuters.

Ο εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε σημείωσε τέλος με νόημα ότι το πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν όλες οι πλευρές τηρούν τις συμφωνίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌