Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Στο 'ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΤΣΙΠΡΑΣ' έχουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΛΟΥΤΟ και όλοι οι Έλληνες πετούν από χαρά...Εγκαινίασε λοιπόν τμήματα της Κορίνθου- Καλαμάτας ο Πρωθυπουργός και φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να παρουσιάσει την εικόνα της Ελλάδας, όπως ο ίδιος νομίζει πως είναι.
Αφενός μεν απέκλεισε πάλι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας χαρακτηριστικά πως «υπάρχει και κάτι που θα αργήσετε να κάνετε χρήση (εννοώντας τον αυτοκινητόδρομο), οι δωρεάν μετακινήσεις στις εκλογές, γιατί οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019».
Μάλιστα έδειξε και ενοχλημένος από την κριτική που του ασκείται λέγοντας «Εγώ δεν θα είμαι πρωθυπουργός κλεισμένος στο Μαξίμου, θα επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, τους χαρίζουμε τη μεσολάβηση των εκπομπών και των ΜΜΕ».
Τι ακριβώς δηλαδή περιμένει; ότι θα είναι στο απυρόβλητο; ότι είναι υπεράνω κριτικής;
Τώρα βέβαια πως είναι δυνατόν να λέει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, ενώ έχει οργώσει όλη την Ελλάδα, ως αν να είναι σε προεκλογική περίοδο, αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει.
Πάντως σε δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή (23/12/2016) για λογαριασμό της εφημερίδας «Real News», περισσότεροι από έξι στους δέκα Έλληνες πολίτες προβλέπουν πως το 2017 η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.
Πάντως ο Πρωθυπουργός πιστός στο δόγμα Σαμαρά περί SUCCESS STORY, παρουσιάζει το δικό του αφήγημα, λέγοντας ( από τη Μεσσηνία σε μία ειρωνεία κατά του Σαμαρά) πως «είναι ένα μήνυμα πως η οριακή έστω επιστροφή στην ανάπτυξη το 2016 και η συνέχιση στην ανάπτυξη το 2017 δεν είναι ένα κενό γράμμα, αλλά μία πραγματικότητα». Και πρόσθεσε ότι «είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, βρισκόμαστε στο κατώφλι της ανάπτυξης και αυτό θα γίνει μέσω της αξιοποίησης των μεγάλων παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας».
Ή ο Πρωθυπουργός δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα (δύσκολο να έχει τέτοια απόσταση από την πραγματικότητα) ή προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες για μία εικονική πραγματικότητα, που φυσικά δεν πείθει κανέναν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌