Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΠΑΜΑ σε ΠΟΥΤΙΝ!Θα νιώσει την ΟΡΓΗ του Ρώσου Προέδρου;..

Σφοδρή επίθεση στον Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε ο Μπάρακ Ομπάμα, καθώς τον κατέστησε υπεύθυνο για τις κυβερνοεπιθέσεις κατά των ΗΠΑ, την περίοδο των αμερικανικών εκλογών.
«Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει στη Ρωσία χωρίς την έγκριση του Βλαντίμιρ Πούτιν», υποστήριξε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις ευθύνες του επικεφαλής του Κρεμλίνου για τις επιθέσεις εναντίον του Δημοκρατικού Κόμματος και συνεργατών της υποψήφιας στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον.
«Έχουμε πει και επιβεβαιώνω ότι (η απόφαση πάρθηκε) στο ανώτατο επίπεδο της ρωσικής κυβέρνησης», επέμεινε ο απερχόμενος Δημοκρατικός πρόεδρος στην τελευταία του μεγάλη συνέντευξη Τύπου για το 2016, πριν αφήσει στη θέση του στον Λευκό Οίκο τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ μετά την 20ή Ιανουαρίου.
«Ο στόχος μας παραμένει να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στη Ρωσία και σε άλλους, να μην το κάνουν αυτό διότι κι εμείς μπορούμε επίσης να κάνουμε πράγματα», απείλησε ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌