Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! Συνέλαβαν τον Αχιλλέα Μπέο...



Συνελήφθη σήμερα ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του  η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου, για υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο της. 
Ο κ.Μπέος χθες το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε με υβριστικό τόνο για την κ. Τασσοπούλου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. 
Σήμερα, οι αρχές συνέλαβαν τον κ. Μπέο στο δημαρχείο Βόλου, ωστόσο, ο ίδιος σε γραπτή του δήλωση υπογραμμίζει ότι παραδόθηκε: "Μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.
Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.
Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌