Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ τα ΠΑΝΤΑ και ΔΕΝ τα θέλουν! Ρήμαξε την Ελλάδα η πολιτική...

Με ειδικό αφιέρωμα που φέρει τον τίτλο "Επιχειρείν στην Ελλάδα", η βρετανική εφημερίδα Financial Times σημειώνει ότι οι επενδυτές είναι πρόθυμοι να αγοράσουν την περιουσία της χώρας μας που ιδιωτικοποιεί η κυβέρνηση, αλλά υπάρχει αβεβαιότητα και φοβούνται τις όποιες πολιτικές εξελίξεις. 
Επιπλέον, όσο δεν κλείνει η αξιολόγηση, τόσο το κλίμα παραμένει στάσιμο. 
"Τα hedge funds είναι πιθανόν να στηρίξουν τις εκδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων κατά τους μήνες που θα ακολουθήσουν μια θετική αξιολόγηση του προγράμματος διάσωσης. Αλλά αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα υπάρξουν εκλογικές αναμετρήσεις", υπογραμμίζει ο Θίο Φάνος, ιδρυτής της CapeView Capital.
Οι FT επικαλούνται και τις δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, που έχει πει ότι έχουν δρομολογηθεί επενδύσεις: "Σημαντικά έργα ωριμάζουν και υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί".
Το ξεπούλημα της Ελλάδας καλά κρατεί και όλοι περιμένουν να αρπάξουν και από κάτι. Δυστυχώς, η πολιτική της υπάρχουσας κυβέρνησης δεν επιτρέπει την είσοδο σοβαρών επενδυτών, παρά μόνο κερδοσκόπων. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌