Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Το Υπουργείο Υγείας μας εύχεται "ΚΑΛΟ" ΧΕΙΜΩΝΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ...

Τo Υπουργείο Υγείας μας εύχεται «ΚΑΛΟ» ΧΕΙΜΩΝΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ…


 
Δεν υπάρχει αντιγριπικό εμβόλιο ούτε για δείγμα στα φαρμακεία καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί. Όσοι πρόλαβαν εμβολιάστηκαν οι υπόλοιποι τα αναζητούν από φαρμακείο σε φαρμακείο χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού έχουν τελειώσει.
Το Υπουργείο Υγείας παρήγγειλε και παρέλαβε από τις δυο φαρμακευτικές εταιρείες που τα εισάγουν 1.800.000 αντιγριπικά εμβόλια τα οποία εξαντλήθηκαν. Συμφώνα με πληροφορίες στο Υπουργείο Υγείας θεωρούν πως η ενημερωτική καμπάνια για τον αντιγριπικό εμβολιασμό είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο και δεν περίμεναν να υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση.
Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε πως πέρσι κατά την περίοδο του χειμώνα είχαμε 190 νεκρούς από τον ιό της γρίπης.
Στο Υπουργείο Υγείας τρέχουν και δε φτάνουν και μετά από μεγάλες προσπάθειες με τις δύο εταιρείες που τα παράγουν συμφώνησαν να παραλάβουν τις επόμενες ημέρες 27.500 εμβόλια για τα φαρμακεία και 10.000 για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
ΠΗΓΗ: .ant1news.gr

gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌