Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο στην Καλιφόρνια που βάφτηκε με αίμα



Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η πιο ευτυχισμένη μέρα μιας νεαρής κοπέλας στην Καλιφόρνια. Μία γυναίκα νύφης βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ένας τεράστιος ευκάλυπτος έπεσε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και ένα κοριτσάκι 4 ετών, το οποίο τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Όλα συνέβησαν το Σάββατο στο Whittier’s Penn Park της Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια του γάμου, γύρω στις 5 το απόγευμα το δέντρο έσπασε και έπεσε στο έδαφος, όπως αποκάλυψαν οι αυτόπτες μάρτυρες ενώ στη συνέχεια ακούγονταν μόνο κραυγές.
Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως και προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα όμως άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Κρίσιμη είναι η κατάσταση και για ένα κορίτσι 4 ετών, το οποίο υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ενώ υπάρχουν και έξι τραυματίες.
poriastda1
Φίλος της οικογένειας είπε στο CBS Los Angeles, ότι η γυναίκα που πέθανε ήταν η μητέρα της νύφης ενώ αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι είδε τη νύφη να ουρλιάζει πάνω από τη γυναίκα που έχει χάσει τις αισθήσεις της.  Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα της νεκρής.
poriastda2
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε μια γυναίκα που είναι πεσμένη στο έδαφος.
poriastda4poriastda5poriastda6poriastda7poriastda8poriastda9poriastda10poriastda3


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌