Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αγαπημένη Βούλα Πατουλίδου…

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αγαπημένη Βούλα Πατουλίδου…

Άσχημα νέα για την χρυσή Ολυμπιονίκη…

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της.
Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Βούλα Πατουλίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.
Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης γνωστοποίησε το θάνατο του πατέρα της, με μια πολύ συγκινητική ανάρτησή της στο Facebook:
«Έφυγες εχθές για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι σου. Θυμάμαι που μου έλεγες πως αναγκάστηκες να φύγεις, δεκάχρονο τότε παιδί, κυνηγημένος, χωρίς να ξέρεις τον λόγο, χωρίς να φταις σε τίποτα, πληρώνοντας την μετεμφυλιακή έχθρα που ρήμαξε την πατρίδα μας.
Επέστρεψες μετά από χρόνια, πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γιατί αγαπούσες την Ελλάδα, κουβαλώντας μαζί σου τις αγιάτρευτες πληγές στο σώμα σου από τα ανθρακωρυχεία της Γερμανίας.
Έντιμος, με μια έμφυτη ευστροφία του μυαλού, γύρισες στην Ελλάδα με τιμές, νιώθοντας την εξιλέωση μέσω της επόμενης γενιάς στην οποία ανήκε το παιδί σου. Καλό κατευόδιο μπαμπά μου, ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει άρχοντα…» έγραψε η Βούλα Πατουλίδου.
Δείτε τι έγραψε στο facebook η Βούλα Πατουλίδου:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌