Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ βρίσκεται σε ΣΥΓΧΥΣΗ!ΕΚΘΕΤΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ...

Η έλλειψη πολιτικής από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου είναι προφανής. Συνεχείς παλινωδίες και αντιφατικές δηλώσεις προκαλούν σύγχυση στους Έλληνες πολίτες και μειώνουν τη θέση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ουσιαστικά το καράβι πλέει χωρίς πυξίδα και χωρίς καπετάνιο.
Χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνοντας τους βουλευτές του για τις διαπραγματεύσεις όσον αφορά στη δεύτερη αξιολόγηση ο Πρωθυπουργός φέρεται να τόνισε πως η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει τη συμφωνία του Αυγούστου του 2015 και το ίδιο περιμένει και από τους θεσμούς.
Συνεχίζοντας σημείωσε ότι το ΔΝΤ οφείλει να επιμείνει με παρρησία στη θέση του για πρωτογενή πλεονάσματα 1,5% μετά τη λήξη του προγράμματος, και όχι να πιέζει για πρόσθετα μέτρα λιτότητας. «Σε μια περίοδο γενικευμένης αβεβαιότητας για την Ευρώπη, η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και η ανάπτυξή της δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τη νομοθέτηση νέων μέτρων που θα ισχύσουν μετά το 2018» πρόσθεσε.
Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι βουλευτές που επιθυμούν το μικρό πλεόνασμα είναι που χειροκροτούσαν πριν από μία εβδομάδα για το πλεόνασμα 3,5% που απαιτήθηκε για την απομείωση του χρέους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌