Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΧΙΟΝΙΑ στην ΑΤΤΙΚΗ!Πού χρειάζονται αλυσίδες τα αμάξια...

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λ. Πάρνηθας, από το ύψος του Τελεφερίκ (με κατεύθυνση προς το καζίνο).
Στην Αττική, η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος της οδού Πανός έως τον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, λόγω χιονόπτωσης, λίγο πριν τις οκτώ το πρωί της Παρασκευής.
Από το πρωί έχουμε παροδικές χιονοπτώσεις σε Πάρνηθα και Πεντέλη, ενώ όλη η εβδομάδα θα κυλήσει με πολύ κρύο, μέχρι και ανήμερα των Χριστουγέννων.
Από τον Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό, ενώ από το Λαύριο, τα πλοία δεν μπορούν να προσεγγίσουν την Τζιά. Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια Καβάλα-Πρίνου. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌