Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ!Τεστάρει τις αντοχές μας...

Διαψεύδει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας τα περί, «επεισοδίου στα Ίμια». Η ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής :
"ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ξένες ιστοσελίδες και αναπαράγονται από ελληνικά διαδικτυακά μέσα, περί δήθεν εμπλοκής στην περιοχή των Ιμίων με σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής και περί απομάκρυνσης ελληνικών αλιευτικών σκαφών. 
To Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τη συγκεκριμένη περιοχή με μεγάλη προσοχή με γνώμονα την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας".
Φαίνεται πως ο Ταγίπ Ερντογάν προχωρά σε μία διαδικασία υβριδικού-ψυχολογικού πολέμου, ο οποίος θέλει να εξετάσει τις αντοχές της ελληνικής ετοιμότητας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌