Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!Ο Σόιμπλε τρέμει τον Τραμπ!Τρίζει το Γερμανικό 'Θαύμα'...

O  Σόιμπλε δε θέλει να ακούει καν το όνομα Τραμπ. Βλέπετε τα σχέδια (όπως προεκλογικά τα έχει δηλώσει ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ) αντιβαίνουν τα γερμανικά σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό δεν προκαλεί εντύπωση πως ο κος Σόιμπλε έκανε δηλώσεις μη-φιλικές προς τις ΗΠΑ.
«Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει αβεβαιότητα για τις μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις» είπε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, χαρακτηρίζοντας εμμέσως επικίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία τον Ντόναλντ Τραμπ.
Τι είναι το επικίνδυνο, όπως αφήνει να εννοηθεί ο κος Σόιμπλε; To ότι ο Τραμπ δεν επιθυμεί τον TTIP, την διαντλαντική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου. Συνυπολογίστε πως ήδη έχει ανακοινώσει πως η αντίστοιχη συμφωνία ΗΠΑ και Ασίας θα ανασταλεί από την πλευρά της Αμερικής και καταλαβαίνετε το λόγο που ο κος Σόιμπλε βγάζει καπνούς στο άκουσμα Τραμπ. Γνωρίζει πως αν εξακολουθήσουν να υπάρχουν δασμοί, η αμερικανική αγορά θα παραμείνει κλειστή για τα γερμανικά προϊόντα.
Και είναι πολλά τα λεφτά αγαπητοί αναγνώστες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.