Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για το ΤΟΥΠΟΛΕΦ! Υπάρχει ενδεχόμενο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;...

Με εντατικότατους ρυθμούς εξελίσσονται οι επιχειρήσεις έρευνας στη Ρωσία για ανεύρεση των σωρών, των 92 επιβαινόντων του Ρωσικού Τουπόλεφ στη Μαύρη Θάλασσα.
Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες άνθρωποι, σύμφωνα με το BBC, με σκάφη, ελικόπτερα, αεροπλάνα και υποβρύχια σκάφη συμμετέχουν στην επιχείρηση κοντά στο θέρετρο Σότσι.
Θυμίζουμε πως το Tu-154 μετέφερε στρατιώτες, δημοσιογράφους και μέλη της πασίγνωστης χορωδία Αλεξαντρόφ, στη Συρία. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί και σήμερα 26 Δεκεμβρίου έχει κηρυχτεί Πένθος στη Ρωσία.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας ανακοίνωσε πως η επιχείρηση θα συνεχιστεί χωρίς καμία διακοπή.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, οι έρευνες επικεντρώνονται σε περιοχή 10,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων κοντά στην ακτή.
«Θραύσματα του Tu-154 βρέθηκαν σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από την ακτή του Σότσι σε βάθος 50-70 μέτρων, στη Μαύρη Θάλασσα», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
O Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ δήλωσε σήμερα το πρωί ότι η τρομοκρατία δεν περιλαμβάνεται στις βασικές θεωρίες για τα πιθανά αίτια της συντριβής του Τουπόλεφ στη Μαύρη Θάλασσα.
«Σήμερα οι βασικές θεωρίες δεν περιλαμβάνουν την τρομοκρατία και υποθέτουμε ότι η αιτία ήταν είτε τεχνικά προβλήματα ή κάποιο λάθος του πιλότου. Αλλά το υπογραμμίζω ότι μόνον μια έρευνα μαζί με την επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων του υπουργείου Άμυνας θα μας πει με βεβαιότητα», είπε ο υπουργός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌