Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

EΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ! Πως θα λειτουργούν τα ΜΜM τις μέρες των εορτών...



Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι τις ημέρες αργίας 25, 26 Δεκεμβρίου 2016 και 1 και 6 Ιανουαρίου 2017 θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για λεωφορεία και τρόλεϊ.
Στις 02/01/2017 ημέρα Δευτέρα θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες: θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιμέρους ανάγκες των γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ. ) με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή των δρομολογήσεων από καθημερινή σε Σάββατο.
Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών.
Το Σάββατο 31.12.2016, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 22.00. 
Δείτε ΕΔΩ τη συχνότητα διέλευσης των συρμών εορταστικών δρομολογίων 
Ο ΟΑΣΑ ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υπενθυμίζει στο επιβατικό κοινό ότι συνεχίζοντας την προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή του έχει δημιουργήσει ένα βασικό δίκτυο για την 24ωρη σύνδεση κομβικών σημείων του Λεκανοπεδίου.
Ειδικότερα για τον σκοπό αυτό λειτουργούν οι ακόλουθες γραμμές:
Γραμμές 24ωρης λειτουργίας
1. 040 Πειραιάς – Σύνταγμα
Διέρχεται από τις περιοχές: Σύνταγμα, Λ. Συγγρού, Καλλιθέα, Τζιτζιφιές, Νέο Φάληρο, Πειραιάς.
2. Χ14 Σύνταγμα – Κηφισιά
Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή: 20:00 – 05:30.
Σάββατο και Κυριακή: 24ωρη λειτουργία.
Εξυπηρετεί τις περιοχές: Σύνταγμα, Χίλτον, Πανόρμου και διέρχεται κατά μήκος της Λ. Κηφισίας, από Ψυχικό, Χαλάνδρι και Μαρούσι.
3. Γραμμή 11 (τρόλεϊ) Άνω Πατήσια – Παγκράτι – Ν. Ελβετία.
Από τη Δευτέρα ως την Κυριακή: 24ωρη λειτουργία
Εξυπηρετεί τον άξονα της Λ. Πατησίων, του Κέντρου της Αθήνας και τις περιοχές Παγκρατίου, Βύρωνα, Ν. Ελβετίας.
4. Επιπλέον των ανωτέρω γραμμών σε 24ωρη βάση λειτουργούν οι λεωφορειακές γραμμές EXPRESS (Χ93, Χ95, Χ96, Χ97) που εξυπηρετούν τους επιβάτες του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Γραμμές νυχτερινής λειτουργίας
• 500 Πειραιάς – Κηφισιά (κατά μήκος της Γραμμής 1 του Μετρό) από τη Δευτέρα ως την Κυριακή: 00:30 – 04:30. Εξυπηρετεί τις περιοχές Γκάζι, Κεραμεικός, Ομόνοια, Πατήσια, Ν. Ιωνία, Ηράκλειο, Μαρούσι, Κηφισιά.
• 790 Γλυφάδα – Περιστέρι (σταθμός Αγ. Αντώνιος) από τη Δευτέρα ως την Κυριακή: 00:30 – 04:30. Εξυπηρετεί τις περιοχές Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης, Σύνταγμα, Ομόνοια, ευρύτερη περιοχή Μπουρναζίου - Περιστερίου.
• 608 Γαλάτσι – Ακαδημία – Ζωγράφου, κάθε Σάββατο μέχρι τις 02:00 (ο κλάδος Ακαδημία – Ζωγράφου). Εξυπηρετεί τη μετακίνηση των φοιτητών από την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη προς το Κέντρο της Αθήνας.
Νυχτερινή λειτουργία μέσων σταθερής τροχιάς
• Γραμμές 2 και 3 του μετρό: παράταση λειτουργίας τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως τις 02:00 (τελευταίο δρομολόγιο από αφετηρίες).
• Γραμμές του τραμ Τ4 (Σύνταγμα – Νέο Φάληρο), Τ5 (Σύνταγμα – Βούλα) και Τ3 (Νέο Φάληρο – Βούλα) τα δρομολόγια των οποίων διεξάγονται από την Κυριακή ως την Πέμπτη από τις 05:00 έως τη 01:00, η λειτουργία τους την Παρασκευή και το Σάββατο παρατείνεται αντίστοιχα ως τις 02:15, 02:30 και 01:55 (τελευταία δρομολόγια από τις αφετηρίες).
ΠΗΓΗ: oasa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌