Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ μας ΕΘΕΣΕ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!Ο Τραμπ, τα F-35 και η ΄μυστική' συνάντηση...

To τουίτ που δημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ, τις προάλλες (αναλυτικά το άρθρο μας ΕΔΩ) προκάλεσε αίσθηση στην Αμερική αλλά και ανησυχία στους Έλληνες πολίτες.
Βλέπετε τα F-35 που θα πάψουν να χρησιμοποιούνται από τις ΗΠΑ, κάτι πρέπει να γίνουν. Ποιος είναι ο καλύτερος ‘πελάτης’; η ελληνική κυβέρνηση που έχει ήδη δηλώσει την επιθυμία του να αγοράσει F-35 η ελληνική πλευρά.
Αν υποθέσουμε δηλαδή πως μετά τις 20 Ιανουαρίου (που αναλαμβάνει επίσημα  Τραμπ) όντως προχωρήσει σε περιορισμό των αμερικανικών F-35 πιθανότατα θα δοθούν με μεγαλύτερη ευκολία σε μία ελληνική κυβέρνηση που έχει αποφασίσει πως η αμερικανική αγορά όπλων είναι μονόδρομος.
Ο στόχος Καμμένου σε πρώτη φάση είναι να εξασφαλιστεί ποσό ικανό για να ενταχθούν στην ελληνική ΠΑ,τουλάχιστον 12 αεροσκάφη F-35. Στο πλαίσιο αυτό, μόνο τυχαία δεν κρίνεται η συνάντηση του Πάνου Καμμένου με το Γιώργο Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Τραμπ.
Φυσικά στην παρούσα φάση ούτε λόγος για τα Su-35 ή έστω τα αντιαεροπορικά S-400. H ρωσική αγορά θεωρείται terra non grata για την Ελλάδα, εξ αιτίας της Δυτικοδουλείας των Ελλήνων πολιτικών.
Μην ξεχνάτε πως οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, όλοι κοιτούν πρωτίστως το εθνικό τους συμφέρον. Εμείς γιατί δεν κοιτάμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌