Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

H KINA XTYΠΑ! Το δολάριο έπαψε να είναι πρωτογενές νόμισμα του πετρελαίου...



Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο πάστορας Lindsey Williams, πρώην υπουργός για τις παγκόσμιες εταιρείες πετρελαίου κατά την κατασκευή του αγωγού από την Αλάσκα, ανακοίνωσε το πιο σημαντικό γεγονός που θα επηρεάσει το δολάριο των ΗΠΑ από την ίδρυσή του ως νόμισμα. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία
του 1970, όταν ο Henry Kissenger σφυρηλάτησε μια εμπορική συμφωνία με το βασιλικό οίκο των Σαούντ να πωλούν το πετρέλαιο με τη χρήση μόνο σε δολάρια ΗΠΑ, η Κίνα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να παρακάμψει το δολάριο για την παγκόσμια αγορά πετρελαίου και άρχισαν να πωλούν το προϊόν χρησιμοποιώντας το δικό τους νόμισμα .
Lindsey Williams: "Η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία του αμερικανικού δολαρίου, από την ίδρυσή της, έγινε στις Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου Την ημέρα εκείνη, αυτό που έγινε, πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή σας, την οικογένειά σας, το τραπέζι σας περισσότερο. από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. "
"Την Πέμπτη, 6 Σεπτέμβρη ... μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Κίνα έκανε την επίσημη ανακοίνωση. Η Κίνα, δήλωσε εκείνη την ημέρα, το τραπεζικό μας σύστημα είναι έτοιμο, όλα τα συστήματα επικοινωνίας μας είναι έτοιμα, όλα τα συστήματα μεταφοράς είναι έτοιμα, και από εκείνη την ημέρα, την Πέμπτη 6 Σεπ, κάθε έθνος στον κόσμο που επιθυμεί από δω και πέρα, να αγοράζει, να πωλάει ή εμπορεύεται αργό πετρελαίο, μπορεί να κάνει χρήση του κινεζικού νομίσματος και όχι του αμερικανικού δολάριου.
Αυτή η ανακοίνωση από την Κίνα είναι μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές στην παγκόσμια οικονομικά και νομισματικά συστήματα, αλλά ελάχιστα αναφέρθηκε στην ανακοίνωση, λόγω του δημοκρατικού συνεδρίου που λάμβανε χώρα την περασμένη εβδομάδα. Οι επιπτώσεις της νέας αυτής δράσης είναι τεράστια, και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο καταλύτης που μειώνει το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, και να αλλάξει ολόκληρο το τοπίο για το πώς ο κόσμος αγορές ενέργειας.
Δεδομένου ότι η Κίνα δεν είναι έθνος που παράγει πετρέλαιο, πολλοί θα αναρωτηθούν πως η ασιατική οικονομική δύναμη θα πάρει αρκετό πετρέλαιο ώστε να επηρεάσει την ηγεμονία του δολαρίου; Το ερώτημα αυτό απάντησε, επίσης, από τη Lindsey Williams, όταν επεσήμανε μια νέα εμπορική συμφωνία που υπεγράφη στις 7 Σεπτεμβρίου μεταξύ Κίνας και Ρωσίας, στην οποία η Ρωσική Ομοσπονδία συμφώνησε να πουλήσει πετρέλαιο στην Κίνα σε οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί.
Lindsey Williams: "Αυτό δεν συνέβη ποτέ στην ιστορία του αργού πετρελαίου που είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από ολόκληρη την οικονομία μας (των ΗΠΑ) και τα πάντα στη ζωή μας περιστρέφονται γύρω από το αργό πετρέλαιο (...)Το αργό πετρέλαιο είναι το επίσημο νόμισμα του κόσμου. Δεν το γεν, δεν είναι η στερλίνα, ούτε το δολάριο είναι. Περισσότερα χρήματα μεταφέρονται σε όλο τον κόσμο σε αργό πετρέλαιο από ό, τι σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν."
"Την Παρασκευή, 7 Σεπτέμβρη, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύει την Κίνα με αργό πετρέλαιο ανεξαρτήτου ποσότητας, όσο θέλουν!
Να θυμήσουμε ένα άρθρο που έγραψε η Allnewz εκείνες ακριβώς τις μέρες, αμέσως μετά την ανάθεση υποψηφιότητας του Ομπάμα από τους Δημοκρατικούς. Μιλήσαμε για ένα παζλ και τα κομμάτια του. Ενώνοντας τα κομμάτια βλέπεις την εικόνα του παζλ Βάλτε, λοιπόν, κι αυτό τώρα και η εικόνα αρχίζει να συμπληρώνεται. Και όπως είπαμε.... δεν μοιάζει καθόλου καλή!
Πηγή ododrachmis.blogspot.gr

 r/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌