Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Kάτι ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει στην Κω! Δείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το 'αλιευτικό' σκάφος των ΤΟΥΡΚΩΝ...

Χαμηλούς τόνους τηρεί η Αθήνα στο θέμα του τουρκικού πλοίου ALCATRAS που έχει προσαράξει στην Αμμόγλωσσα της Κω. Κανείς δε μπορεί με βεβαιότητα να πει τι ακριβώς συμβαίνει ωστόσο η υπόθεση είναι περίεργη.
Ο λόγος δεν είναι το φορτίο του πλοίου (αντιπυραυλικό σύστημα), μόνο, αλλά και η γενικότερη μυστικότητα από πλευράς Τούρκων. Το ΑLCATRAS παρουσιάζεται από τους Τούρκους ως αλιευτικό. Μόνο τέτοιο δεν είναι. Το πλοίο ανήκει στην τουρκική εταιρεία BTT MARINE TECHONOGY και έχει καταχωρηθεί ως πλοίο ερευνών και καλωδιακών εργασιών. Συνεπώς δεν το χρησιμοποιούν για ψάρεμα.
Η πληροφορία αυτή δημιουργεί εύλογες υποψίες. Αν συνυπολογίσουμε πως ο καπετάνιος αρνείται πεισματικά τη ρυμούλκηση…
Πιο συγκεκριμένα ο καπετάνιος υποστηρίζει ότι έχει υποστεί ρήγμα και πιθανή ρυμούλκησή του να είναι επικίνδυνη. Όσοι γνωρίζουν τη περιοχή υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει υποστεί το σκάφος τόσο σοβαρό ρήγμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌