Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

MYΣΤΗΡΙΟ με τα αίτια συντριβής του ρώσικου αεροσκάφους!Οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ...

Άγνωστα παραμένουν  ως ώρας τα αίτια της συντριβής του Τουπόλεφ Tu-154 το οποίο συνετρίβη ανήμερα των Χριστουγέννων προκαλώντας το θάνατο 92 ατόμων τα οποία επέβαιναν στο αεροσκάφος.Οι αρχές ελπίζουν τώρα πως οι απαντήσεις θα δοθούν από τα μαύρα κουτιά,ένα από τα οποία εντοπίστηκε και εξετάζεται.
«Μετά την εξέταση των τμημάτων του αεροσκάφους που έχουμε ανασύρει, δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία που να παραπέμπουν σε έκρηξη ή φωτιά»,αναφέρει πηγή ασφαλείας καθώς επίσης και πως δεν υπάρχει ένδειξη η τραγωδία αυτή να οφείλεται σε τρομοκρατικό χτύπημα.
Να σημειωθεί ακόμη πως μέχρι τώρα χιλιάδες άνθρωποι μαζί με 45 σκάφη,15 αεροπλάνα 16 ελικόπτερα αλλά και πολλά drones ερευνούν το σημείο της συντριβής,ενώ στα μακάβρια ευρήματα συμπεριλαμβάνονται μόλις δωδεκα σοροί αλλά χιλιάδες ανθρώπινα μέλη.
Το δεύτερο μαύρο κουτί, ο καταγραφέας των συνομιλιών, δεν έχει εντοπιστεί προς το παρόν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌