Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Nέος ΠΟΛΕΜΟΣ των ΑΣΤΡΩΝ!Ρωσία-ΗΠΑ σε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ...

To Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως η Ρωσία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές για νέο πύραυλο ικανό να καταρρίψει αμερικανικούς δορυφόρους. Αυτή τη στιγμή ο φόβος στο αμερικανικό Πεντάγωνο είναι πως το νέο σύστημα αεράμυνας S-500 με τις δυνατότητες που διαθέτει μαζί με το A-60 που είναι η έκδοση IL-76 με αερομεταφερόμενο λέιζερ, δημιουργούν στρατηγικό πλεονέκτημα στη Ρωσία.
Η δοκιμή του PL-19 Nudol διεξήχθη στις 16 Δεκεμβρίου από την κεντρική Ρωσία και ήταν η 5η δοκιμή με απόλυτη επιτυχία και αυτή όπως αναφέρουν επίσημες πηγές. Αυτό που δεν ανακοινώθηκε είναι αν ο πύραυλος έφτασε στο διάστημα ή αν κινήθηκε σε υποτροχιά. Θυμίζουμε πως το Νudol είναι σύστημα αντι-δορυφορικής προστασίας και έχει εξαιρετική στρατηγική σημασία για τη Ρωσία.
Η αντεπίθεση των Αμερικανών αναμένεται με τη μετατροπή του πυραύλου SM-3 σε αντι-δορυφορικό όπλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌