Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΡΩΣΙΑ για ΗΠΑ!''Tους είναι πολύ εύκολο να ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τη Ρωσία''...

O εκπρόσωπος  του Κρεμλίνου,Ντμίτρι Πεσκόφ,δήλωσε σε συνέντευξη του πως είναι πιο εύκολο για τις ΗΠΑ να δαιμονοποιήσουν τη Ρωσία  για τις κυβερνοεπιθέσεις παρά να δει αντικειμενικά τα αποτελέσματα της προεδρίας.
Συγκεκριμένα τόνισε:
 «Είναι πολύ πιο εύκολο να διαδώσουν(οι ΗΠΑ)την εικόνα ενός διαβολικού εχθρού και να δαιμονοποιήσουν τη χώρα μου και τον Πρόεδρο μας Βλαντιμίρ Πούτιν», και συνέχισε λέγοντας,«Είναι πολύ πιο εύκολο να δαιμονοποιούν απ’ότι να εξετάσουν, τα αποτελέσματα της Προεδρίας και να συζητήσουν ποιες από τις παλαιότερες υποσχέσεις έχουν πραγματοποιηθεί,ποιες όχι, τι  ήταν επιτυχής, τι όχι, σε τι φάση βρίσκεται η ασφάλεια τη χώρας,και πόσες καταστροφικές συνέπειες έχουν προκληθεί στον κόσμο από οποιαδήποτε αποφάση έχει παρθεί και αφορά  στην εξωτερική πολιτική. 
«Είναι απολύτως παράλογες - όλες αυτές οι ιστορίες που λέγονται σχετικά με κυβερνοεπιθέσεις από τους Ρώσους», είπε, προσθέτοντας πως ο Πρόεδρος της Ρωσίας συνομίλησε με τον Αμερικάνο Πρόεδρο και συζήτησαν το θέμα.

 s.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌