Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δολοφόνησαν τον Ρώσο πρεσβευτή στην Τουρκία (βίντεο - upd)


(Ανανέωση 19:06) Δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Άγκυρα με πυροβολισμούς εξ επαφής  από φανατικό ισλαμιστή ο οποίος φώναζε ο «Αλλάχ είναι μεγάλος».
Η δολοφονική επίθεση έγινε στο κέντρο μοντέρνας τέχνης στην Άγκυρα όπου ο Ρώσος πρεσβευτής Αντρει Καρλόφ παρακολουθούσε έκθεση φωτογραφίας.
Ο δράστης που φορούσε κοστούμι, μπήκε ανενόχλητος στο χώρο της ομιλίας και μόλις ανέβηκε ο Αντρέι Καρλόφ στο βήμα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του. Πληρ5οφορίες αναφέρου πως ο δράστης επέδειξε αστυνομική ταυτότητα για να εισέλθει στο κτίριο.
Τούρκος δημοσιογράφος της Hurriyet, ο οποίος βρισκόταν εντός του κτιρίου κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αναφέρει πως ο ένοπλος αρχικά πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα προκειμένου να προκαλέσει πανικό στην αίθουσα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο του και πυροβόλησε τον Ρώσο πρέσβη.
Ο δράστης έπεσε νεκρός μετά την ανταλλαγή πυρών με τις τουρκικές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο Α. Καρλόβ  εκπροσωπούσε τη Ρωσία στην Τουρκία από το 2013, ενώ νωρίτερα, το CNN Turk μετέδωσε πως από την επίθεση υπάρχουν και άλλοι τραυματίες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌