Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Άλλο ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του VoiceNews! To τέμενος, η τράπεζα και η πρ. υπουργός (πασοκ-συριζα)...

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του VoiceNews, τέμενος-ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας- παραχωρήθηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού διότι οι αρμόδιοι «θα αναδείξουν τα τεμένη και τα άλλα μουσουλμανικά μνημεία του νομού Πέλλας, χωρίς πρώτα να έχουν κάνει κάτι ανάλογο για τα ελληνικά ιστορικά κτήρια του νομού».
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και οι αρχαιολόγοι έχουν καταθέσει τον προβληματισμό τους για το συγκεκριμένο ζήτημα και την περίεργη απόφαση του Υπουργείου. Πληροφορίες που θέλουν επίσπευση των προσπαθειών ανάδειξης της ιστορίας των Τούρκων σε ελληνικό έδαφος κάνουν λόγο για διπλωματία και σύσφιξη των σχέσεων με τους γείτονες, ειδικά τώρα που παίζεται η ζωή όσων κατέφυγαν στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από τον Ερντογάν μετά το πραξικόπημα.
Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως την ανακοίνωση για την παραχώρηση του τεμένους την έκανε η βουλευτής και πρ. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη, διότι ήταν δική της πρόταση, όπως η ίδια λέει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌