Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VoiceNews!Καταγγελία ΒΟΜΒΑ, αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ...



H Eλλάδα έχει γονατίσει. Οι Έλληνες έχουν γονατίσει. Οι ακρίτες μας βρίσκονται σε απόγνωση. Το VoiceNews έχει επαφή με τους Έλληνες Ακρίτες και μαθαίνει ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη.
Σήμερα λάβαμε ηλεκτρονικό μήνυμα από Ελληνίδα πολίτη της Ηπείρου που μας παραθέτει την τραγική κατάσταση των Ηπειρωτών μας. Τα στοιχεία του πολίτη είναι στη διάθεσή μας, αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα δημοσιεύουμε.
Στη λογική αυτή σας παραθέτουμε το μήνυμα όπως το λάβαμε με απόκρυψη των συγκεκριμένων αποσπασμάτων.
«Χρόνια πολλά,
ζω στα ...., κατάγομαι από………. 
Γίνεται χαμός  ανοίξανε…… όλα τα σπίτια σε όλη την περιοχή,  και το δικό μου, και δεν τολμά κανένας να περάσει εκεί τις γιορτές,  αυτοί μπαίνουν κ να ξέρουν πως είσαι μέσα,  γιατί έτσι έχουν πιθανότητα να πάρουν κ λεφτά.
Τα περισσότερα φυλάκια τα κατάργησαν,  οι συνοριοφύλακες έχουν μείνει  με ανεπαρκή εξοπλισμό κ φοβούνται και ίδιοι. 
Το να φοβάσαι να πας στο σπίτι σου τι να πω. 
Ντρέπομαι γιατί ο παππούς μου έδωσε τη ζωή του,  για να υπερασπιστεί τη χώρα αυτή όταν ήρθαν οι Ιταλοί,  πέθανε για να είμαστε ελεύθεροι…»
Η κατάσταση όπως διαβάζουμε είναι τραγική. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην καταγγελία για τους συνοριοφύλακες.
Καιρός είναι να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα μας. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌