Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Τ129 ΑΤΑΚ! Δείτε το ΟΠΛΟ των Τούρκων σε ΔΡΑΣΗ...

Στο οπτικοακουστικό υλικό που σας παραθέτουμε θα δείτε κομμάτι των επιχειρήσεων του τουρκικού ελικοπτέρου Τ129 ΑΤΑΚ, εναντίον στόχων του ΡΚΚ. Στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, χρησιμοποιούνται και οι κατευθυνόμενες με laser ρουκέτες Cirit, που ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία Rocketsan.
Το παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό, επιβεβαιώνει πως το εγχώριο τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο, είναι επιχειρησιακό στην Τουρκική Αεροπορία Στρατού.
Θυμίζουμε πως στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, η Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία, ΤΑΙ (Turkish Aerospace Industry), αγόρασε από την Ιταλική Agusta, τα σχέδια του ελικοπτέρου Α129Ι (International), το προσάρμοσε για να ικανοποιήσει τις προδιαγραφές του Τουρκικού Επιτελείου Στρατού, δημιουργώντας το Τ129, ενώ παράλληλα, απέκτησε και δικαίωμα εξαγωγής του τύπου.
ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο Πορτοκάλη για το υλικό και τις πληροφορίες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌