Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Στροφή 180 μοιρών από την Τουρκία! Τραβάει το σχοινί και ζητάει ΚΥΡΩΣΕΙΣ...



Να επιβληθούν κυρώσεις στον Μπασάρ αλ Άσαντ ζητάει η Τουρκία, μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε ότι ο Σύρος πρόεδρος παραβίασε τους όρους της συμφωνίας για εκεχειρία στην περιοχή, που είχαν προτείνει η Ρωσία μαζί με την Τουρκία. 
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, , Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υπέβαλλε αίτημα για τιμωρία του Άσαντ στον νέο Γ.Γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτιέρες, ωστόσο, δεν έγινε γνωστό το είδος των κυρώσεων. 
Αναμένουμε να δούμε την απάντηση της Ρωσίας και την αντίδραση του Ρ.Τ. Ερτνογάν, αφού και παλαιότερα, όταν ο Τούρκος πρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση στον Άσαντ, μετά την οργισμένη αντίδραση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακάλεσε τα όσε είπε. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌