Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ... 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ το ΜΑΞΙΜΟΥ μπροστά στην οργή του λαού...

Την Μεγάλη Έξοδο ετοιμάζουν 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίοι εμφανίζονται έτοιμοι να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα τους στο κόμμα. Οι συγκεκριμένοι βουλευτές προεξοφλούν πως η Κυβέρνηση θα φέρει σκληρά μέτρα προς ψήφιση στη Βουλή και δεν είναι διατεθειμένοι να τα υπερασπιστούν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συγκεκριμένοι βουλευτές πιστεύουν πως όταν εμφανισθούν οι ασφαλιστικές εισφορές που πρέπει να πληρώσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα ξεσπάσει η οργή για τα καλά. Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε πως έχουν οργιστεί με τη στάση του Αλέξη Τσίπρα που εμφανίζεται αποστασιοποιημένος από την κοινοβουλευτική ομάδα και κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου, μακριά από τον κόσμο.
Φυσικά οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται και θα περιμένουμε να δούμε ο χρόνος τι θα δείξει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌