Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Εξιτήριο από το 215 ΓΝΑ πήρε ο ΥΠ.ΕΘ.Α Π. Καμμένος



Εξιτήριο από το 215 ΓΝΑ πήρε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Όπως ανακοινώθηκε, χειρουργήθηκε επιτυχώς για την αποκατάσταση του αριστερού του ώμου, στον οποίο αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα. 
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες γιατρούς εξαιρετική.
Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον χειρουργό σμήναρχο (ΥΙ) Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς σμήναρχο (ΥΙ) Κώστα Κουρέλη, αντισμήναρχο (ΥΙ) Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο Σμηναγό (ΥΙ) Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο σμήναρχο (ΥΙ) Γεώργιο Δελήμπαση.
Τέλος ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌