Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Άρχισε η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ! 270 κατηγορούμενοι…



Ξεκίνησε στη Σμύρνη η δίκη 270 ατόμων που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου στην Τουρκία. 
Ανάμεσα στους κατηγορούμενος βρίσκεται και ο ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος θεωρείται εγκέφαλος του σχεδίου και δικάζεται ερήμην.
Από του 270 κατηγορούμενους, οι 152 είναι προφυλακισμένοι και εις βάρος τους υπάρχουν οι κατηγορίες για «απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης», «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» και «απόπειρα ανατροπής του κοινοβουλίου ή παρεμπόδισής του να ασκήσει τα καθήκοντά του», όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή, ενώ, βάσει του νόμου είναι δυνατόν να επιβληθούν δις ισόβια στον καθένα.
Η πρώτη ακροαματική συνεδρίαση άρχισε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και όπως μεταδίδει το πρακτορείο, έχουν αναπτυχθεί ελαφρά τεθωρακισμένα της χωροφυλακής, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και εκπαιδευμένοι σκύλοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌